Selecteer een pagina

Met een bos bloemen maak je ieder mens gelukkig. Door de vele kleuren en verschillende bloemsoorten kan ieder samengesteld boeket een andere sfeer met zich meebrengen en kan het boeket helemaal worden afgesteld aan de ontvanger. Bloemen zijn mooi voor in huis en kunnen natuurlijk ook cadeau worden gegeven bij iedere gelegenheid. Bloemen kun je mooi combineren met een bijzonder persoonlijk cadeau, zoals een foto in glas!

Bloemstukken en een foto in glas voor een fleurig interieur

Je interieur opvrolijken? Dat gaat gemakkelijk met kleurrijke bloemen. Ze staan mooi op tafel, vullen de vensterbank en ze kunnen zelfs aan het plafond of aan de muur gevestigd worden. Er bestaan eindeloze combinaties van bloemen waar je nooit op uitgekeken zult raken en waardoor je steeds de bloemstukken in huis kunt herschikken. Stem bijvoorbeeld de kleuren af op de rest van je interieur, of ga voor een mooi contrast! 

Bloemen kunnen ook worden gebruikt om een rustig plekje in je kamer te maken, zo staat het bijvoorbeeld mooi bij foto’s en schilderijen. Tegenwoordig kun je een foto in glas laten plaatsen, wat er erg leuk uitziet met een boeket ernaast. Met bloemen fleur je je interieur op én kun je rust in huis creëren. 

Een speciale gelegenheid of iemand zomaar verrassen?

Heeft een goede vriend(in) of een familielid net een huis gekocht? Neem dan een kleurrijk boeket mee om hen te feliciteren met deze nieuwe stap in hun leven. Om het extra speciaal te maken kun je ook een foto in glas met het boeket meegeven. Kies een foto waar jullie samen op staan of een andere foto waar je dierbare waarde aanhecht en plaats vervolgens de foto in glas. Een foto in glas maakt de afbeelding net een stuk specialer en kan bovendien direct in het nieuwe huis geplaatst worden. 

Een foto in glas is ook een leuk cadeautje voor bij een bruiloft of aan je partner op Valentijnsdag. Eigenlijk is het voor iedere situatie een perfect cadeau! Wat de reden ook is, door een boeket in combinatie met een foto in glas te geven kun je iemand een echt persoonlijk cadeau geven.