Selecteer een pagina

Het is helemaal niet handig als je staat voor een dichte deur op een zaterdag nacht omdat je tijdens het uitgaan je sleutel bent verloren. Ook is het een optie dat het slot defect is waardoor je sleutel niet werkt. Ga je dan een raam in tikken of klimmen door een kantoorraam? Nee, dan bel je gewoon een slotenmaker in den haag. Ze komen graag langs om je te helpen. Wat ze allemaal nog meer voor je kunnen doen, dat lees je in deze blog, dus check snel wat er allemaal mogelijk is. 

Deuren openen bloemist 

Met een expert als de slotenmaker aan je zijde is het helemaal niet moeilijk om na een buitensluiting snel weer binnen te staan. Het is handig om direct te bellen, want dan staan ze ook het snelst bij je op de stoep. Spreek van tevoren even een tarief af telefonisch zodat je weet wat het kost. Zelf een raam intikken, de deur forceren of door een raam klimmen is niet voordelig en het kan je zelfs meer gaan kosten. Het inschakelen van een slotenmaker is dus een investering in je eigen veiligheid en bespaart de druk op je portemonnee. 

Advies voor inbraakpreventie 

Een slotenmaker is een echte expert als het gaat over het voorkomen van inbraken in je bloemenzaak. Hij of zij komt dan ook graag langs om een inbraakpreventie advies te bieden. Ze kijken dan naar de kwaliteit van de sloten. Ook de andere afdichtingen en eventuele zwakke punten in de beveiliging van een zaak worden meegenomen bij de preventiecheck. Een uitstekende manier om te zorgen dat je geen slachtoffer wordt van een inbraak (of althans de kans hierop aanzienlijk te beperken. Een slotenmaker geeft je graag de nodige tips op dit vlak! 

Alarmsysteem aanleggen bloemenzaak 

Een andere optie is om een alarmsysteem aan te laten leggen door de slotenmaker. Dat kan al voor aanzienlijk minder geld vergeleken met vroeger. Zo’n systeem schrikt inbrekers af en geeft jou een veilig gevoel. Een prima manier om veel beter te slapen, wetende dat je zaak op en top beveiligd is. Wil je meer weten over alarmsystemen, neem dan zeker contact op met de slotenmaker bij jou in de buurt.