Selecteer een pagina

Met alleskunner bedoel is ook echt alles, want de L-elementen zijn multi-inzetbaar en daarom voor ieder wat wils. Het is bijvoorbeeld goed voor het afbakenen van je vijver. Het creëren van een bloempot of wat dan ook. De elementen zijn van beton en houden alles op de juiste plek. Neemt bijvoorbeeld het idee om meer planten in je tuin te plaatsen maar je eigenlijk het helemaal niet mooi vindt om heel veel plantenbakken in je tuin te hebben staan. De L-elementen zijn dan een ideale oplossing om niet je hele tuin vol te hebben staan met plantenbakken. De l-elementen zet je tegen elkaar waardoor de potgrond tussen de elementen blijft liggen. Je kan kiezen uit grote en kleine maten elementen dus je bepaalt helemaal zelf hoe groot de plantenbakken worden.

Een vijver met L-elementen van beton? Geen probleem!

Neem een ander voorbeeld waar de L-elementen van beton nog meer goed voor zijn, dit is bijvoorbeeld het afbakenen van je vijver in je tuin. Je plaatst de elementen tegen elkaar in een bepaalde vorm waarin je het water laat vollopen. De betonelementen zijn waterdicht en dus goed te gebruiken voor je vijver. Een grote of kleine vijver maakt niet uit. Hoe meer elementen jij naast elkaar zet hoe groter de vijver wordt.

Ook kun je de elementen goed gebruiken om wat meer structuur te bieden aan je tuin door bijvoorbeeld hoogteverschillen te bevestigen met de elementen. Bijvoorbeeld door de elementen te plaatsen tegen de rand van de verhoging in je tuin. De rand blijft op haar plek en hierdoor behoud je beter de hoogteverschillen in je tuin.

Tot slot zijn de L-elementen van beton uitermate betrouwbaar. Het beton is gemaakt van prefab en daarom oersterk en kan jarenlang mee. Goed om te hergebruiken en duurzaam in gebruik. Het is bestendig tegen iedere soort weer dat Nederland te bieden heeft en blijft lang de kwaliteit behouden. Je kunt ze daarom goed gebruiken bij je nieuwe tuin, of als je je tuin helemaal aan het renoveren bent. 

Kijk op www.betongoed.nl voor meer informatie.