Selecteer een pagina

Als je op zoek gaat naar een nieuwe bedrijfslocatie, onderzoek je de locatie van het gebouw en de ruimte die het biedt. Vaak wordt het soort beveiliging, dat aanwezig is, helaas over het hoofd gezien. Deuren met normale sloten maken het voor indringers vrij eenvoudig om een gebouw binnen te dringen en daarom moet je bij het kijken naar een nieuw kantoor of een winkellokatie bekijken of er mogelijkheden zijn om de sloten te laten vervangen.

Het is moeilijk om zelf als leek de sloten in het gebouw te evalueren. Wat een voldoende veilig slot lijkt voor het ongetrainde oog, kan voor een inbreker een makkie zijn om open te breken. Slotenmakers, die veel ervaring hebben met de sloten binnen bedrijven, kunnen nieuwe ondernemers helpen om de effici├źntie van het huidige beveiligingssysteem of het slot te evalueren en hij kan aanbevelingen doen over hoe de beveiliging kan worden verbeterd.

Je kunt proberen om met de huidige eigenaar te onderhandelen en je kunt voorstellen dat de kosten van het upgraden van de sloten voor zijn rekening zijn omdat het ook zijn pand is. Zo niet, maak je dan ook maar geen zorgen want deze kosten zijn niet erg hoog. In vergelijking met wat een inbraak je kan kosten, is het eigenlijk maar een klein bedrag. Het is ook aanzienlijk goedkoper dan het installeren van een nieuw beveiligingssysteem. Degenen die ervoor kiezen om een beveiligingssysteem en nieuwe sloten te laten installeren kunnen er zeker van zijn dat ze alles in het werk hebben gesteld om het bedrijf zo goed mogelijk te beschermen.

Goede sloten en een beveiligingssysteem zullen zelfs de meest vastberaden dief afschrikken. Een dief kan niets stelen als ze geen toegang tot het pand kunnen krijgen. Bovendien zal een beveiligingssysteem dat in het zicht hangt een dief vertellen dat het inbreken op die locatie riskant is en niet gemakkelijk zal zijn omdat er goed naar de beveiliging is gekeken. Elke dief weet dat hoe langer het duurt om toegang te krijgen tot een locatie, hoe groter de kans is dat ze worden gesnapt.

Elke ingang van een bedrijfslocatie moet goed worden beveiligd. Slotenmakers met kennis over de sloten in bedrijven kunnen de sterkste sloten op elk van deze ingangen plaatsen. De nieuwe sloten die je tegenwoordig op de markt ziet, verschillen nogal van de oudere modellen. Bij het zoeken naar een nieuw bedrijfspand is het belangrijk om de oude sloten te laten vervangen door deze nieuwere versies. Oudere sloten verslijten na verloop van tijd en bieden slechts minimale bescherming tegen ongewenste toegang tot de locatie.

Bij het kopen of het huren van een nieuwe bedrijfslocatie is advies vragen aan een slotenmaker van groot belang. Ongeacht wat voor soort bedrijf je ook van plan bent om te starten, er zullen items staan die beschermd moeten worden tegen diefstal.

Voor meer informatie – www.locksecure.nl/slotenmaker-rijswijk