Selecteer een pagina

Veel winkeliers in Nederland hebben het geluk om boven hun winkel te kunnen wonen. Het is erg handig om zo van boven naar beneden te lopen en direct in je zaak te staan. Zo kun je de boel ook een beetje in de gaten houden ‘s avonds. Wanneer je bijvoorbeeld net een bloemenzaak gekocht hebt en het huis er boven aan wilt pakken, dan is het leuk om bijvoorbeeld de badkamer in de eerste fase direct mee te nemen. We hebben in deze tekst een aantal interessante tips voor je badkamer design voor je onder elkaar gezet.

Wat kun je allemaal doen in een moderne badkamer?

Er zijn in de moderne badkamer een aantal stijlen die vaak toegepast worden. Zo kun je denken aan de Scandinavische of de industriële stijl. Wat erg mooi is in de moderne badkamer is een ovaal bad. Dit past zowel bij de industriële als bij de Scandinavische stijl. Het is vrijstaand bad dat natuurlijk door zijn ovale vorm afwijkt van het klassieke bad. Het lijkt meer een half ei waar je in ligt. Het ziet er supermooi uit.

Je kunt ook heel gemakkelijk een mooie sfeer in de badkamer creëren als je aandacht hebt voor een mooi lichtplan. Daar kun je allerlei interessante ideeën over op internet vinden. 

Wat verder vaak zien is, is dat er een inloopdouche gemaakt wordt en dat er zwevende wastafels gerealiseerd zijn. Dat zorgt voor lichtheid, openheid en een vrij gevoel. Daarnaast is het erg gemakkelijk schoonmaken in de badkamer wanneer wastafels en toilet zweven.

Bij badkamers haarlem helpen ze je graag je droombadkamer vorm te geven. 

Ecologisch met je badkamer omgaan 

Wanneer je een bloemenzaak hebt, dan ben je afhankelijk van de natuur in zekere zin en wil je natuurlijk ook goed voor haar zorgen. Dan is het slim om op een ecologische manier met je badkamer om te gaan. Wij bedoelen daarmee dat je milieuvriendelijke shampoo, zeepsoorten en schoonmaakmiddelen gebruikt. 

Voor jezelf is het erg prettig dat de badkamer fris en schoon blijft en dat schimmels geen kans krijgen. Daarom is het erg slim om te blijven ventileren en te zorgen voor een goed vocht afzuigsysteem.

We wensen je veel succes met het designen van je badkamer.