Selecteer een pagina

Wil je graag een winkel met woning die 100% bij je past? Dan is het zeker een optie om contact op te nemen met hypodomus makelaar eindhoven. Je zag vroeger veel vaker dan nu, dat winkeliers boven hun winkel woonden. Soms was de voorkamer van een woning de winkel. Dus wonen en werken liepen zo door elkaar heen. Dat dit in het verleden vaker voorkwam, sluit niet uit dat het in onze tijd ook nog prima mogelijk is. We bespreken het met je in deze blog. Dus lees snel verder. 

Wonen en werken dichterbij

Wanneer je een winkel hebt, dan is het bijzonder fijn om er dicht in de buurt te wonen. Wat nou als het mogelijk zou zijn om een woning te vinden die gecombineerd is met een winkelruimte? Ja, precies, dat zou geweldig zijn. Het goede nieuws is dat er dingen mogelijk zijn, maar dat het wel een stuk gemakkelijker gaat wanneer je gebruik maakt van de diensten van een makelaar. We willen je dus zeker aanraden om gebruik te maken van deze experts. 

Waarom een makelaar? 

Er zijn maar weinig mensen die helemaal zelf een eigen nieuwe woning vinden, laat staan een woning compleet met winkelruimte. Met de vaardigheden en het netwerk van de makelaar achter je zul je een stuk sneller resultaten boeken. Een woning plus winkelruimte is ideaal wanneer je bijvoorbeeld wilt verhuizen maar wel bloemist (of een andere soort winkel) wilt blijven. Dan ga je al snel kijken naar wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. 

Een makelaar weet veel van de markt (verleden, heden en tot op zekere hoogte de toekomst). Zo kan hij of zij snel voor je schakelen en eventuele panden die nog op de markt moeten komen, voor je spotten en jou daarover berichten. Door de gedegen marktkennis is het mogelijk om altijd een juiste prijs te bieden voor een pand. 

Lees op onze site meer zaken die interessant zijn voor als je een winkelier bent.