Selecteer een pagina

Om de zoveel tijd willen we graag een nieuw design geven aan onze woning. Zeker wanneer we meer tijd en geld hebben om deze zaken te realiseren. Tijdens de coronacrisis van 2020-2021 is dit duidelijk geworden. Veel mensen hebben toen de tijd gevonden (er was ook niet veel anders te doen) om hun woning een update te geven. Soms zelfs in die mate dat ze bepaalde kamers (of zelfs alle) van onder tot boven een upgrade gegeven hebben. In deze blog nemen we met je door wat je kunt doen om je woning een totaal nieuwe uitstraling te geven. Te beginnen bij de vloer. Wil je meer weten over welke mogelijkheden er allemaal zijn om je vloer aan te pakken? Kijk dan even op: https://www.rbtegels.nl/. Ze weten je echt te helpen met kennis en kunde. 

Keramisch parket

Veel mensen houden ervan om te gaan voor een houten vloer. Ze voelen zich aangetrokken tot de romantische natuurlijke looks van het ding. Daarnaast willen ze ook graag moderne gemakken in hun woning, zoals vloerverwarming. Helaas is het zo dat een houtvloer totaal niet samengaat met een vloerverwarming. Deze laatste trekt zelfs krom. Hoe kun je dit voorkomen? Door niet te kiezen voor een houten vloer. Maar wat als je echt van deze stijl houdt? Het is heel eenvoudig: kies voor keramisch parket met een houten look. Dan kun je ook genieten van gemakken die een vloerverwarming je biedt. 

Wandtegels 

Wat voor de vloeren geldt, is natuurlijk ook waar voor de wanden van je woning. Soms is het goed om deze ook eens aan te pakken met een fikse upgrade. Zorg er dan voor, dat je tegels voor op de wanden kiest die helemaal passen bij de tegels voor op de vloer. Het is slim om ze aan te schaffen (indien mogelijk) bij hetzelfde bedrijf waar je de vloertegels aanschaft. Zo heb je meer kans dat kleuren matchen. Wanneer je houttegels op de vloer hebt, dan raden we je aan om deze niet voor de muur te kiezen. Dat zou in vele gevallen een beetje teveel van het goede zijn. Wanneer je aan het designen geslagen bent, maak dan gebruik van contrasten. Dat ziet er tof uit.