Selecteer een pagina

Gun je planten de zorg die ze nodig hebben en zet nu nog in op kweeklampen, dan weet je zeker dat je planten op de juiste manier zullen groeien. Iedere kweker weet dat licht het essentiële ingrediënt is voor een goed groeiende plant. Ontneem je planten die luxe dus ook nooit en schaf een kweeklamp aan die hen het beste licht geeft.

De zon nabootsen

De led kweeklampen zijn lampen die eenzelfde intensiteit af kunnen geven als een kunstmatige zon, wat natuurlijk ideaal is voor planten die normaliter alleen in oorden groeien waar meer zon te vinden is. Dit maakt het natuurlijk gemakkelijker voor planten om te groeien. Door een kweeklamp te kopen als deze, en door deze in je kweekkast te monteren weet je zeker dat je ook daar de juiste omstandigheden weet te bewerkstelligen, ideaal voor als je uit bent op een tropische kweekkast.

Scenic View of Rainforest

De juiste ventilatie

Een goede kweeklamp beschikt ook over een ingebouwde ventilatie. Dit maakt dat de lampen niet te warm worden en daarom bieden ze planten een stabieler groei klimaat. Dat is een ideale omgeving als je erover nadenkt voor planten in de bloei. Een kweeklamp kopen als deze garandeert dus een zeer praktische kweeklamp om in huis te hebben, zeker als je net begint met het kweken van planten. Ideaal om te gebruiken en als kweeklamp te bestellen; de led kweeklampen zijn ook nog zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn een hoop mogelijkheden wanneer het aankomt op kweekverlichting, maar deze zijn toch veruit de handigste voor hen die iets simpels maar handzaams zoeken.

Led groeilamp kiezen

Led kweeklampen zijn zeer veelzijdig in wat ze allemaal kunnen en in welke vormen ze beschikbaar zijn. Zo zijn er uiteraard veel uiteenlopende soorten en maten en is er daarnaast ook veel mogelijk met de intensiteit. Je kunt er, als je de kweeklamp kopen gaat, zelfs voor kiezen om de lamp te verbinden aan een externe controller, zodat je op afstand je lichtintensiteit kunt bepalen. Daarnaast kun je het lichtspectrum van de lampen zo instellen als jij zelf wilt en hoe je planten het nodig hebben.