Selecteer een pagina

Deze ideeën voor buiten lampjes zijn precies wat je nodig hebt om die allerbelangrijkste gloed in de feestverlichting toe te voegen. Het is niet iets om over het hoofd te zien, want met de buiten lampjes kun je je ruimte echt transformeren naar feest verlichting voor in jouw tuin.

Verschillende stijlen verlichting

Experimenteer met verschillende stijlen voor verschillende ruimtes: denk bijvoorbeeld aan spots op trappen, uplighting op bomen of gezellige lantaarns rond zitplaatsen buiten. Kies de juiste verlichting en u kunt snel een terrasruimte interessanter maken, belangrijke kenmerken zoals uw favoriete planten benadrukken, de aandacht vestigen op een pergola in de tuin die is ingericht om buiten te dineren, of zelfs warmte creëren in een schaduwrijke hoek.

Om u te helpen uw ruimte te transformeren, zodat u van binnen en van buiten een beter zicht op uw tuin krijgt, hebben we de beste ideeën voor buitenverlichting verzameld, van trendy slingerlampen en mooie kerstverlichting tot meer praktische ontwerpen tot lichtpaden en deuren. Hieronder vind je alle inspiratie die je zoekt – je avond tuin ziet er in een mum van tijd magisch uit.

Bloemen In Vaas Op Stoel

1. Stevige structuur

Probeer hanglampen op te hangen als onderdeel van je ideeën voor buitenverlichting om een ​​opvallend statement te maken – deze zijn van Nedhis

Enkele van de beste buitenlampen zijn lampen die van bovenaf kunnen worden opgehangen. Bevat uw buitenruimte stevige ideeën voor terrasoverkappingen, zoals een pergola of een tuinhuisje? Ze houden je zitplaats niet alleen beschut, maar zijn ook perfect om statement-hangers aan op te hangen. Architecturale ontwerpen zoals deze zijn een fantastische manier om een ​​hedendaags perceel te verheffen. Ze zijn gemaakt van duurzaam, gelakt aluminium en geven deze eetkamer een industriële toon, vooral in combinatie met de zwarte tafel. Ondertussen voegt veel klimmend gebladerte een textuur element toe aan de opstelling en biedt het een rustgevende dosis groen.

2. Subtiele Glow

Als je op zoek bent naar een meer ingetogen benadering, kies dan voor subtiele uplights als onderdeel van uw ideeën voor buitenverlichting. Markeer ingebouwde banken en andere kenmerken van uw terras voor een warme, gezellige gloed. En door uplights in uw bloembed ideeën en onder jouw pot bomen te plaatsen, kunt u het scala aan organische vormen en kleuren waarderen, zelfs als de avond valt. Een cluster van flikkerende kaarsen in mooie lantaarns of houders zal bijdragen aan de betoverende sfeer en het gevoel van romantiek versterken – perfect voor intieme avondbijeenkomsten.

3. Zachte feest verlichting

LED’s zijn een gemakkelijke keuze als het gaat om ideeën voor buitenverlichting. Geen gedoe met stopcontacten en geen gevaar van open vuur. Futuristische ontwerpen zoals deze zijn ideaal om in de schemering een dromerige gloed over uw tuin te werpen en kunnen door de ruimte worden verplaatst.