Selecteer een pagina

Wat je allemaal niet kan doen in je bloemenzaak om deze aantrekkelijk te maken voor klanten! Het is allemaal zoveel bereidt je kunt kiezen dat het soms niet altijd gemakkelijk is om het meest unieke design voor jou bloemenzaak te kunnen creëren. Natuurlijk zijn er wel een aantal basis dingen die je altijd kunt doen om je bloemenzaak helemaal top te maken. Wij nemen er een aantal met je door, dus laat je inspireren.

Plaats een buffetkast 

Je bloemenzaak krijgt een ontzettend huiselijke sfeer wanneer je er een buffetkast in plaatst waarin je de mooiste dingen kunt zetten om een geweldige unieke vormgeving te maken. Zo zet je al snel een persoonlijk statement neer. Wanneer je kiest voor een buffetkast zwart, dan is het erg leuk om er witte objecten in te zetten, zoals vazen en sculpturen.

Ga voor een gietvloer 

Een zwarte buffetkast past bijzonder mooi bij een witte gietvloer of een grijze gietvloer. Deze vloeren zijn heel erg slijtvast en zorgen voor een industriële vormgeving in je bloemenzaak. Daarbij is het ook nog eens een keer een vloer die heel gemakkelijk te dweilen is, dus past het meubelstuk prima bij een waar als bloemen en planten.

Gordijnen en rolluiken 

Voor de sfeer in je winkel is het erg leuk om gordijnen voor de ramen te hangen. Daarnaast is het zo, dat wanneer je rolluiken voor de ramen doet, je meer veiligheid creëert en zo minder snel slachtoffer wordt van een inbraak. Dit komt omdat de rolluiken, ramen en deuren van boven naar beneden helemaal afdekken.

Ga voor een open ruimte 

Er zijn bloemenzaken waar er tussenmuren in het interieur te vinden zijn, deze raden wij af omdat dan de sfeer in de winkel toch snel wat benauwd kan worden, als er bijvoorbeeld meerdere klanten zijn. Het is bijvoorbeeld beter om dan te gaan voor een open ruimte. Dit zorgt er ook voor, dat er voldoende daglicht is, dat brengt het interieur helemaal tot leven.