Selecteer een pagina

Het is erg leuk om te zorgen dat je zaak altijd de fleurige hotspot in de straat is waar deze zich bevindt. Natuurlijk is het belangrijk dat de zaak aan de buitenkant er helemaal leuk uitziet, dit doe je door bloemen en aantrekkelijke borden buiten te zetten. Net zo belangrijk is het om het binnen netjes en schoon te houden. In deze blog gaan we daar een aantal tips voor geven zodat je gemakkelijk dit voor elkaar kan krijgen en zoveel tijd besparen kunt. Lees snel met ons verder en doe je voordeel ermee. 

Tips om je bloemenzaak schoon te houden 

Een een bloemenzaak gaat er veel water door en natuurlijk zijn er ook bloemen die uiteindelijk misschien niet verkocht worden en langere tijd in een pot zitten waardoor de pot ververst moet worden. Dit zijn allemaal zaken om goed bij te houden zodat de lucht in de bloemenzaak heerlijk blijft, maar dit is nu juist iets waar mensen voor naar een bloemenzaak willen. Ook is het erg handig om te zorgen dat er niet veel kalkaanslag op bloemen en potten et cetera gaat zitten, omdat dit er natuurlijk niet mooi uitziet. Presentatie is zeker de helft van het verhaal. Als je goed wilt verkopen moet de presentatie op-en-top zijn. Om je bloemenzaak zo kalkvrij mogelijk te houden raden we jou aan om te gaan voor een waterontharder. Dit apparaat is heel gemakkelijk aan te sluiten op de hoofdleiding en zorgt ervoor dat kalk in het water opgelost blijft zitten en zich niet gaat hechten aan potten, leidingen en allerlei andere zaken.

Welke waterontharders zijn er allemaal?

Meestal worden er twee soorten waterontharders gebruikt: een ionische waterontharder of een magnetische waterontharder. Wij willen je graag aanraden om te gaan voor een magnetische waterontharder. Dit ding zorgt ervoor dat met magnetische straling de kalkdeeltjes zo bewerkt worden dat ze gewoon opgelost in het water blijven zitten. 

De andere waterontharder daarentegen maakt gebruik van zout en dit zout komt uiteindelijk in het zoete water terecht waar mensen en dieren voor hun drinkwater van afhankelijk zijn. Het is dus een type waterontharder dat milieuverontreiniging veroorzaakt. 

Beter kies je dus voor een magnetische waterontharder, zorg ervoor dat je minder tijd kwijt bent met schoonmaken van je bloemenzaak en de presentatie ervan altijd op en top is.