Selecteer een pagina

Er is tegenwoordig een grote keuze aan vloeren die je voor je bloemenzaak zou kunnen aanschaffen en laten realiseren door de experts in deze schitterende vloeren. Het is leuk om te weten waar je uit kunt kiezen zodat je weet wat er te koop is en dan is het keuzeproces ook een stuk sneller geklaard. Wij hebben een aantal vloeren voor je onder elkaar gezet die echt de moeite van het bekijken waard zijn. Ontdek welke het zijn en laat je informeren via deze blog. Veel plezier met het ontwerpen van je bloemenzaak!

Laminaat

Veel ondernemers die net beginnen, hebben niet veel zin om extra veel geld uit te geven aan dingen die niet met de core business te maken hebben. Natuurlijk is het wel altijd belangrijk om goed voor de dag te komen en dit is zeker het geval wanneer je een bloemenzaak hebt. In dat geval willen we je graag uitnodigen om eens laminaat te overwegen. Dit is een relatief voordelig designoplossing die gemakkelijk te realiseren is omdat het zo eenvoudig te leggen is. Daarbij is laminaat een prima vloer die ook voor commercieel gebruik geschikt is. Ga dan wel voor laminaat met de sterkste toplaag en zeker in het gedeelte waar de klanten veel lopen.

Gietvloer 

Een absolute topper is de gietvloer en dit niet alleen vanwege de schitterende uitstraling die helemaal past bij de industriële sferen die we tegenwoordig in de interieuren zien, maar ook vanwege de bijzondere slijtvastheid die ervoor zorgt dat in de bloemenzaak niet snel sprake zal zijn van slijtage aan de vloer. Dit laatste is natuurlijk erg belangrijk voor de uitstraling die de zaak heeft.

Een gietvloer kun je gemakkelijk over een betonvloer heen gieten. Zo´n vloer gaat superlang mee en is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Daarmee zijn gietvloeren een geweldige designoplossing omdat hij altijd past in het concept van je bloemenzaak.

Blijf onze blogs volgen en houdt de site in de gaten, want we posten vaker interessante blogs waar je van kunt leren.