Selecteer een pagina

Als jij veel bloemen hebt gekregen is het goed om te weten waar je allemaal rekening mee dient te houden. Veel mensen denken dat je bloemen eenvoudig in een pot kunt zetten en dat je vervolgens klaar bent, maar dat is niet het geval. Hieronder zullen we een aantal problemen benoemen die voor kunnen komen als je bloemen in een vaas wilt gaan zetten. Het komt in de praktijk niet extreem veel voor, maar het is zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden voor het geval dat het voorkomt.

Vaas valt en zorgt voor kapotte laminaat

Als je een vloer van laminaat hebt, is het goed om aandacht te besteden aan dit punt. Als je namelijk een grote vaas met water hebt en deze valt op enige wijze om, dan kan het voorkomen dat water in het laminaat gaat zitten. Dit is erg vervelend want je laminaat kan hierdoor opzetten wat uiteindelijk leidt tot aanschaf van een nieuwe vloer. Merk jij dat jouw vaas is omgevallen met water? Ga er dan direct met een doek overheen zodat het vocht niet in het laminaat kan trekken, want in dit geval ben je te laat.

Let op optrekkend vocht

Als je veel water hebt en de vaas om laat vallen, kan het zijn dat je te maken krijgt met optrekkend vocht. Optrekkend vocht kan voor zowel je muur als vloer enorm schadelijk zijn waardoor het altijd goed is om hier rekening mee te houden. Merk jij dat je last hebt van optrekkend vocht door bijvoorbeeld een vaas met enorm veel water om te stoten? Dan is het zeker aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen die het probleem van optrekkend vocht kan doen verhelpen.

Glasscherven

Als je een grote vaas laat vallen, is het goed om altijd rekening te houden met glasscherven. Als je bijvoorbeeld zelf een keer zonder schoenen door het huis loopt, kan het vervelende consequenties hebben als je wat scherven laat liggen. Het is om deze reden altijd aan te raden om goed te stofzuigen als een grote vaas valt om zodoende problemen te doen voorkomen.