Selecteer een pagina

Als bent uitgenodigd voor een housewarming, dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Het is dan ook gebruikelijk dat iedereen die naar de housewarming komt, ook een presentje meeneemt. Meestal betreft het een cadeau wat goed van pas komt en hoort bij een nieuw huis. Ben jij onlangs uitgenodigd om naar een housewarming te gaan? Dan zit je vast met je handen in het haar. Het is tenslotte zo dat er maar beperkte mogelijkheden zijn waaruit men kan kiezen als cadeau. Dacht je aan een leuke servies? Dan realiseer je je waarschijnlijk ook al snel dat je waarschijnlijk niet de enige zult zijn met dit idee. Misschien wat leuke tafellakens? Dat geeft hetzelfde dilemma. Hoe je het ook bedenkt, je komt vaak tijdens je zoektocht naar een goed en gepast cadeau tot dezelfde conclusie: Dat hebben ze vast al of dat krijgen ze vast van anderen ook al. Dus wat moet je nu doen? In deze blog helpen we je uit de brand en geven we je een paar steengoede tips voor cadeaus en presentjes die je eigenlijk voor elke housewarming wel kunt inzetten. Lees dus snel verder.

Een bos bloemen

Als je een bos bloemen koopt voor degene bij wie je langs gaat, dan kun je er bijna altijd wel zeker van zijn dat je dit in dank zal worden afgenomen. Er zijn maar weinig mensen die niet van bloemen houden. Daarnaast kun je nog aardig wat bloemen kwijt in een huis. Dat betekent dus ook dat je je niet erg druk hoeft te maken over of anderen ook met een mooie bos bloemen aankomen.

Een lekkere fles wijn

Een ander cadeau wat je de mensen kunt geven waar je bent uitgenodigd, is een fles wijn. Ook hierbij geldt dat het dus niet erg is wanneer andere gasten dit al cadeau hebben gedaan. Een fles wijn kun je lang bewaren en op een later tijdstip van genieten.

Cadeaubon

Een cadeaubon is misschien wel een minder persoonlijk cadeau, maar het is wel een cadeau waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over dat de ontvangers er niet blij mee zullen zijn. We adviseren je echter wel om een cadeaubon te doen wat een beetje past binnen de sfeer van een housewarming. Dus geef een cadeaubon voor bijvoorbeeld een tuincentrum of een leuke woonwinkel.

Wil je zelf ook een keer een housewarming organiseren? Dan zul je natuurlijk eerst op zoek moeten gaan naar een nieuwe woning! Neem contact op met Kappelle makelaars om jouw nieuwe droomwoning te kunnen vinden.