Selecteer een pagina

Of je nu wil kiezen voor een behang met een mooie persoonlijke print, of voor een mooie kleur verf aan de muur: het is belangrijk om te weten welk bedrijf en welke merken je het beste hiervoor kunt inschakelen. Zeker wanneer het gaat om het uitkiezen van het juiste merk voor de verf, is het belangrijk dat je goed laat inlichten. Verschillende merken verf die er namelijk ook weer verschillende niveaus in kwaliteit. In deze blog gaan we wat dieper in op wat de meest populaire verfmerken zijn van Nederland.  

Sikkens

Of je nu zelf wil gaan schilderen, of een professioneel bedrijf hebt in de bouw; als het gaat om het uitkiezen van de beste kwaliteit verf met de mooiste kleuren, dan kun je met het merk Sikkens rekenen op gegarandeerd succes. Er zijn natuurlijk verschillende aanbieders van Sikkens verf, maar online kun je het ook eenvoudig bestellen en kun je kiezen uit verschillende aanbieders.

Sigma

Ooit is het merk begonnen in de Zaanstreek in één molen maar het is inmiddels een enorme Nederlandse verffabrikant geworden: Sigma Coatings. Het bedrijf, wat nu onderdeel uitmaakt van een internationaal netwerk van diverse verfproducenten, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat de verf die ze produceren en ontwikkelen mooi is en de ondergrond goed beschermt, maar ook dat deze zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu en de leefomgeving.

Flexa

Om af te sluiten willen we graag het verfmerk Flexa benoemen. Het is een merk wat zowel bij mensen die zelf binnen of buiten gaan verven, als bij schilders in dienst van een schildersbedrijf, heel erg populair is. De redenen hiervoor zijn erg uiteenlopend, want over smaak valt immers niet te twisten. Wat we wel kunnen zeggen is dat het merk in Nederland in heel veel huizen en tuinen te vinden is. Het is best ver uitgegroeid sinds het zo een zestig jaar geleden begon in Friesland!